Partners

 

PARTNERS 2017


rebendo

Rebendo – Certainty Changes the Game
Sedan 2001 har vi på Rebendo hjälpt företag med ICT* Performance Management, i applikationer och infrastruktur. Vi är en systemintegratör och specialistföretag med en produkt- och tjänsteportfölj som maximerar, kvalitetssäkrar och mäter prestandan i ICT-systemen. Bland kunderna återfinns transaktionsintensiva företag och organisationer med affärskritisk verksamhet, både inom näringslivet och inom offentlig sektor, bl annat flera landsting

Med spjutspetskompetens och kraftfulla verktyg hjälper vi ICT-organisationer att ta total kontroll över sin ICT-miljö och slutprodukt. Det innebär att vi i varje ögonblick kan skapa en bild över hur din ICT-miljö är konfigurerad och hur den faktiskt presterar. Vi hittar alltid grundorsaken till ICT-problemen och föreslår åtgärder. Vårt mål är att i samarbete med våra kunder förbättra ICT-organisationens möjlighet att leverera en produkt som möter och överträffar förväntningarna, idag och i framtiden. Vi är alla ITIL certifierade.

*ICT – Information and Communication Technology


dips

Om DIPS

DIPS är den ledande leverantören av e-hälsa till sjukhus sedan 1987.

Vi är en partner på HoSIT och ser fram emot att träffa dig för en trevlig pratstund. Kontakta VD for DIPS eHealth Alexander Theodorsen på ath@dips.no för ett möte

 


medanetsMore time with the patient – less time with daily data
Medanets provides mobile solutions for clinicians. Our solutions are used in 18 Finnish hospitals and 20 health centers. More than 500 000 mobile filings are made each month improving caregiving quality and patient safety as well as saving thousands of hours for actual care work.

Medanets mobile point-of-care filing enables viewing and recording patient data via smart phone or smart device. Real-time data is wirelessly transferred directly into the hospitals’ or health care centre’s Electronic Health Record. In this way, nurses are able to improve the efficiency and accuracy of documentation, also making it possible for all clinicians to have immediate access to real-time patient data. Eliminating double entries also reduces the number of mistakes.


secmaker

Om SecMaker

SecMaker är Nordens ledande leverantör av smartkortbaserade säkerhetslösningar till företag, myndigheter och organisationer. Våra lösningar skyddar och säkerställer information, system och datatrafik hos över en miljon företagsanvändare i Norden. Med 15 års erfarenhet av integration i komplexa miljöer har vi unik spetskompetens inom PKI och smarta kort.
Vi månar aktivt om vår oberoende roll och samarbetar med de ledande leverantörerna av systemplattformar, hårdvaror och smartkort. På så sätt säkerställer vi på bred front att integration mot våra kunders IT-miljö fungerar.

Vår produktfamilj Net iD består av klientprogramvaran Net iD Enterprise, Net iD Portal och Net iD Access samt kompletterande tjänster för administration, integration och hantering av smartkort. Produkterna baseras på öppna standarder vilket gör våra lösningar smidiga att införa och administrera oavsett systemmiljö. Net iD uppskattas därför av säkerhetsansvariga och IT-chefer för sin höga säkerhetsnivå, flexibilitet och kostnadseffektivitet. Medarbetare uppskattar Net iD för att de stödjer mobilt arbete, är lätta att använda och erbjuder trygga, effektiva arbetsflöden i vardagen.

 


Epic_270

 

 

 

 


4 starka skäl till att bli partner på HoSIT:

1. HoSIT är Sveriges största konferens för alla som jobbar med IT inom hälso- och sjukvård
I år arrangeras HoSIT för 18 gången och är sedan länge etablerad som Sveriges i särklass populäraste konferens och samlingsplats.
Hit kommer beslutsfattare, påverkare och leverantörer.

2.Affärsnytta för både deltagare och leverantörer
Vi utvecklar hela tiden agendan för HoSIT. För besökare innebär det rätt information till rätt beslutsfattare. Genom att arbeta långsiktigt höjer vi kvaliten i innehåll, genomförande, delegater och partners.

3. Vi skräddarsyr er medverkan
Vill ni profilera er, få fler leads eller bådadera? Valet är ert, vi ger er möjligheterna. Berätta för oss vad ni vill uppnå med ert deltagande så sätter vi samman ett paket anpassat just för er!

4. Nöjda partners och Nöjda delegater
HoSIT är en professionell partner med mångårig erfarenhet av att arrangera konferenser.
Ett väl genomfört arrangemang ger både nöjda partners och delegater och det är målet.

Missa inte HoSIT 2017, ring mig idag för att höra hur ni kan medverka på bästa sätt.

Med vänlig hälsning,

Jan Kjellegård – Partner Manager
Off: +46 8 120 505 53
email: jan.kjellegård@copperberg.com