SecMaker

SecMaker

Om SecMaker
SecMaker är Nordens ledande leverantör av smartkortbaserade säkerhetslösningar till företag, myndigheter och organisationer. Våra lösningar skyddar och säkerställer information, system och datatrafik hos över en miljon företagsanvändare i Norden. Med 15 års erfarenhet av integration i komplexa miljöer har vi unik spetskompetens inom PKI och smarta kort.
Vi månar aktivt om vår oberoende roll och samarbetar med de ledande leverantörerna av systemplattformar, hårdvaror och smartkort. På så sätt säkerställer vi på bred front att integration mot våra kunders IT-miljö fungerar.
Vår produktfamilj Net iD består av klientprogramvaran Net iD Enterprise, Net iD Portal och Net iD Access samt kompletterande tjänster för administration, integration och hantering av smartkort. Produkterna baseras på öppna standarder vilket gör våra lösningar smidiga att införa och administrera oavsett systemmiljö. Net iD uppskattas därför av säkerhetsansvariga och IT-chefer för sin höga säkerhetsnivå, flexibilitet och kostnadseffektivitet. Medarbetare uppskattar Net iD för att de stödjer mobilt arbete, är lätta att använda och erbjuder trygga, effektiva arbetsflöden i vardagen.
https://www.secmaker.se/

Follow us on Social Media to stay updated!